//WL2K Halvvägs till Kanarieöarna

Nu är det andra natten och vi är ca halvvägs mellan Portugal och Kanarieöarna. Det blåser fn. upp till ca 15 m/s men vädret har varit fint fram tills nu. Igår natt var stjärnhimlen fantastisk. Vi seglar med rev i storen och varierar segelföringen med genuan. Detta inlägg är skickat med kortvågsradion (SSB) eftersom vi inte har ngt Internet här ute. Allt bra ombord.

4 reaktioner på ”//WL2K Halvvägs till Kanarieöarna”

  1. Hoppas att ni får en fortsatt fin segling och lite lugnare vindar.

  2. Vilken härligt spännande ”live”-känsla att läsa era inlägg å rapporter direkt ute från havet😃
    Önskar er en fin fortsättning på vägen mot delmålet Kanarieöarna!

    Lasse

  3. Oaowww….ha det jättebra..sköt om er. Själva var vi väldigt taggade men dyning på 3-4 meter och 15 m/sek i byarna rätt i nosen gör att vi avvaktar. Vi ligger i Llanes. Hamnkaptenen fick man hämta upp i baren. En gästplats och den tog vi.😊

  4. Ser att ni är vid Lanzarote, har sagt till mamma. Ha det bra!
    (obs annan e-post, Bredbandbolagets epost har krånglat i 4 veckor).

Kommentarer inaktiverade.