Södra Kalmarsund o Kaffe

Vi kom till Kalmar vid 2 natten till lördag. Tur man varit där förut. Sovmorgon, frisörbesök för oss båda, promenad till slottet mm. Björns frisör borde haft en stor knapp med ”Ny på jobbet”. Kaffekokningen har uppgraderats från Nescafe till nymalt, nybryggt! Båten är tyngre lastad än någonsin. Känns som vi tappar en knop… I Kalmar träffade vi som hastigast OSK-båten Yemaya. {CAPTION}

6 reaktioner på ”Södra Kalmarsund o Kaffe”

  1. Ser hellre en bild på nyklippt Björn istället för en kaffebryggare 😃😃

  2. Svar Ja. Klart man är snyggare när man är sjörullad, nyklippt och på väg på nya äventyr 🙂

  3. Här på Lagnö åskar det. Hoppas ni har bättre väder. I november förra året träffade vi ett par från Canada som hade varit ute i 10 år. Det kallas längesegling (vilket fyndigt namn) eller hur. Blir ni ute så länge? Vi kommer till Gran Canaria troligen den 10 november.

    1. Ja vi kallar det längesegling eftersom det är att vara ute länge som är viktigt för oss. Inte att segla långt.
      Vi ser fram emot att ses på Gran Canaria om inte förr!

  4. Hej på er! Ser att ni kommit till Simrishamn – hoppas ni har det gott ombord och njuter av att vara friherre och friherrinna 🙂 Det är kul att följa er färd så tappa inte sugen på at blogga, kram på er!

Kommentarer inaktiverade.