Äntligen på väg 2

När vi passerade Gåshaga var Anna-Lena och Calle nere på stranden och vinkade av oss. Efter Baggensfjärden mötte Anna och Gunnar upp och fotade och vinkade. Trevligt! Vid Ornö sammanstrålade vi med Glittra med Janne och Christina. De kom också med till Muskö. Det blir tomt utan dem i sommar efter att vi seglat ihop i 5 år. På Muskö hade vi mycket att fixa med hus och båt. På nationaldagen var vi till Nynäshamn med bil och sa hejdå till Björns mamma Lena och smaskade på svenska jordgubbar med glass. Idag kom vi äntligen iväg vid 3-tiden efter en massa fixande ombord. Nu är vi på väg på riktigt! Hmmm Vi skulle ju segla i sol och värme?! Nu är det dubbla mössor som gäller!

4 reaktioner på ”Äntligen på väg 2”

  1. Ni seglar mot varmare breddgrader! Ha en riktigt underbar och spännande tid med många möten och härliga upplevelser.
    Kramar från AnnaLena o Calle

  2. Kära Gertrud o Björn. …tredubbla lager med kläder samt sydväst är vår verklighet här i Holland. Välkomna☺

  3. Hälsningar från Spray i Papeete. Här är det garanterat mössfritt.
    Lycka till och välkomna till livet som yachtisar.
    Elisabet o K-A

Kommentarer inaktiverade.