Firande på Atlanten

Idag fyller Per Lindén 65 år! Vi låtsades att vi glömt födelsedagen fram till början av tapaslunchen då vi på en given signal ställde oss upp och började sjunga! Sedan blev det bubbel och presentutdelning.

Per fick en ARC tröja och en chokladkaka med bjudförbud av Gertrud o Björn

Efter det fick Per läsa de födelsedagshälsningar som kommit. Om man vill skicka en födelsedagshälsning till Per kan det säkert göras via Mari som har kontakt med oss. Gertrud bakade kladdkaka till fikat och middagen blir säkert något utöver den normala höga nivån!

Pers födelsedagsmiddag med sista flaskan Gertrud och Bjrn köpte på Ile de Re.

Natten var återigen helt sagolik. Varm behaglig medvind, bländande månsken och lagom sjögång. På dagen har alla fem en given uppgift. Två personer ansvarar för båten, två personer sköter mat och disk och en person är ”Boat check”. Boat check har till uppgift att kolla rigg, under durkar, motorer och motorrum, tankar, torka durkar m. Båtens status rapporteras på vårt möte till eftermiddagsfikat. Seglingen är härlig och stämningen är hög. Vi tycker att vi ligger ganska bra till så här långt. Vi har dock cirka 1000 sjömil eller 1/3 kvar så vi ska inte ta något för givet. De 1000 sjömil vi har kvar är lika långt som fågelvägen från Ystad til sydspetsen på Italien. Men känslomässigt tycker vi att vi nästan är framme vid målet Saint Lucia i Karibien.

2 thoughts on “Firande på Atlanten”

  1. hurra, hurra grattis Per , nu är du pensionär på riktigt ! 😔🍸🍾Kramar från Uffe o Sylvia

  2. Per , Grattis än en gång på pensionärsdagen , verkar inte som vår hälsning nått dig. Önskar er alla en fortsatt fin seglats mot St Lucia

Kommentarer inaktiverade.